Jo bedre vi kender dig, jo bedre kan vi rådgive dig

PFA Bank er en enkel bank med en enkel model, hvor vi udelukkende arbejder for at få din langsigtede investering til at vokse. Det vil vi gerne gøre, så godt som vi overhovedet kan, og derfor har vi brug for forskellige oplysninger om dig. Det er nemlig sådan, at jo bedre vi kender dig, jo bedre kan vi rådgive dig og tilbyde dig de mest relevante services og løsninger.

Vi passer på dine penge og dine oplysninger

Dine penge er i trygge hænder hos PFA Bank. Og det er dine personlige oplysninger naturligvis også. Vi har klare regler og processer for, hvordan oplysninger om dig må deles, og hvem der må se dem.

Derudover er der en klar lovgivning om behandling af personoplysninger, og hvordan vi som bank skal håndtere dine informationer. Derfor kan du være lige så tryg ved at overlade dine personlige oplysninger til os som dine penge.

kikkert


kikkert

  Har vi de rigtige oplysninger?

Det er vigtigt både for dig og os, at vi har opdaterede oplysninger om dig. Derfor vil du måske opleve, at vi spørger, om vi har de rigtige oplysninger om dig, hver gang vi taler sammen. Det skal du bare se som om, at vi interesserer os ekstra meget for dig. Omvendt må du også gerne kontakte os, hvis du mener, vi har forkerte oplysninger, der skal rettes eller irrelevante oplysninger, der bør slettes.

Der er dog visse oplysninger vi ikke kan slette ifølge lovgivningen, ligesom vi er forpligtet til at gemme oplysninger om dig i en årrække, hvis du en dag ikke ønsker at være kunde i banken mere.

Typisk ved vi det her om dig

Vi har kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for dit kundeforhold i PFA Bank.

Det vil typisk være:

  • navn
  • kontaktoplysninger
  • personnummer
  • uddannelse og arbejde
  • indkomst og evt. gæld
  • familie og husstand
  • eventuelle valg til de services du har i PFA Bank

kikkert

kikkert

  Et samtykke kan give dig bedre
  muligheder

Dit samtykke er din tilladelse til, at vi må bruge oplysninger om dig. Det kan være din tilladelse til et forslag, en ordning eller en anmodning om, at vi må kontakte dig via mail, mobil eller andre kanaler med relevante informationer for netop dig. Du kan eksempelvis også give samtykke til, at vi må videregive oplysninger om dig til tredjepart, hvis det kan være en fordel for dig.

Kort sagt handler dit samtykke om, at vi kan holde dig opdateret, give dig flere muligheder og rådgive dig bedre. PFA Bank videregiver kun dine personoplysninger til de tredjeparter, som vi enten er juridisk forpligtet til at videregive til (eksempelvis SKAT), eller dem du har givet samtykke til.
Et samtykke kan altid trækkes tilbage.

Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan PFA Bank behandler personoplysninger, så kan du læse mere her.