Nu kan PFA’s kunder få rabat på testamente via Legal Desk

Et testamente handler ikke kun om, hvad der skal ske med din formue*, når du en dag ikke er her mere. Det kan også være med til at give dig ro i sindet, mens du stadig er her. Det er derfor vigtigt, at du får taget stilling til, hvem der skal arve dig, når du ikke er her længere.

Som noget nyt kan du som kunde i PFA få 20 procent i rabat på udarbejdelsen af et testamente via legaldesk.dk. Det er nemt og hurtigt at oprette et testamente digitalt. Du skal blot udfylde formularen på legaldesk.dk, hvor du får stillet nogle af de samme spørgsmål, som en advokat ville stille. Umiddelbart efter vil du modtage dit testamente.

Om samarbejdet siger Simon Eklund, der er adm. direktør og medstifter af Legal Desk:

“Samarbejdet med PFA bygger på en fælles mission om at sikre endnu flere danskere juridisk og økonomisk. Vi tror på, at flere tager stilling, hvis de kan gøre det online og uden bøvl og papirarbejde. Du skal kunne oprette dine dokumenter hjemmefra, når det passer dig og samtidig opleve, at du er hjulpet hele vejen. Og selvom du får samme kvalitet og sikring som hos en advokat, betaler du kun en brøkdel af prisen. Danmarks største pensionsselskab er for os en stærk partner at udbrede budskabet sammen med,” siger Simon Eklund, adm. direktør og medstifter af Legal Desk.

*Vær opmærksom på, at eventuelle udbetalinger fra din pensionsordning ikke er omfattet af dit testamente. 

Om Legal Desk

På Legaldesk.dk kan du oprette dine juridiske dokumenter, når det passer dig. Du får samme juridiske sikring og kvalitet som hos en advokat, men til en brøkdel af prisen. Det giver flere mennesker og virksomheder adgang til juridisk assistance af høj kvalitet.

Legal Desk blev stiftet i 2014 af advokaterne Anders Lyager Kaae og Simon Eklund, som arbejdede i to af Danmarks største advokatfirmaer, inden de besluttede sig for at skabe et juridisk alternativ. Deres overordnede mål er at gøre jura nemt og tilgængeligt for alle, og frem til i dag har Legal Desk rundet 160.000 brugere.