PFA Bank

Få fuldt udbytte af din samlede formue

En investeringsbank med en enkel model

Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at få din formue til at vokse mest muligt. I PFA har vi nemlig et princip om, at vi ikke skal skabe profit til andre end vores kunder, og det gavner de opsparinger du har placeret hos os.

PFA Bank er fortrinsvis et tilbud til dig, som allerede er kunde i PFA Pension eller erhvervsdrivende.

I banken bliver din opsparing forvaltet af de samme dygtige eksperter, som de seneste mange år har skabt nogle af branchens bedste pensionsafkast. Samtidig slipper du for handelskurtage og værdipapirgebyrer ved køb og salg af PFA Invest gennem PFA Bank. Omkostninger som ellers dræner investeringsoverskuddet. Og med vores helhedsrådgivning får du en plan for, hvordan I optimerer jeres samlede livsøkonomi.

Velkommen til PFA Bank

Spar tid og spar mere op

I PFA Bank har vi kun fokus på at investere og optimere. Intet andet. Derfor skal du se PFA Bank som din investeringsbank, der passer og plejer din formue. Det betyder egentlig bare, at du får en ekstra bank, hvor du kan samle din langsigtede opsparing, så du får mest ud af pengene. Dine daglige bankforretninger kan du fortsætte med, præcis som du plejer.

Hvorfor vælge PFA Bank?

PFA Bank giver dig en lang række fordele. Nedenfor har vi listet de vigtigste:

  • Adgang til nogle af branchens dygtigste investeringseksperter
  • Et optimalt samspil mellem din pensionsopsparing og dine øvrige investeringer
  • Attraktive investeringsmuligheder
  • Enkle, fleksible og genkendelige investeringsløsninger
  • Kvalificeret rådgivning med udgangspunkt i dine behov
  • Nem adgang til dine tal og investeringer
  • Der er ingen handelskurtage eller værdipapirgebyrer, når der handles PFA Invest i PFA Bank. PFA Invest handles uden tegningsprovision.

 

Derfor er PFA Bank noget ganske specielt

Som kunde i PFA Bank får du ikke bare din egen personlige og specialiserede investeringsrådgiver. Du investerer også med en solid investeringspartner som PFA i ryggen – og det betyder:


Stærkt investeringsteam

Du får et stærkt investeringsteam i ryggen, der har fokus på at skabe mere værdi til dig og vores andre kunder. Vi klarer det hele for dig, og derfor behøver du ikke selv at være opmærksom på tendenser og investeringsmuligheder. Du kan vælge mellem fire investeringsprofiler, der vægter afkast og risiko forskelligt, så det er let og hurtigt for dig at komme i gang. Derudover binder du ikke dine penge i en bestemt periode, men kan hæve dem, når det passer dig.

Attraktive stordriftsfordele

Fordi vi er en del af PFA Pension, kan vi udnytte forskellige stordriftsfordele.
Vi får tilbud fra de største og mest attraktive samarbejdspartnere på markedet, og så bruger vi de samme kompetencer. Det giver dig ikke bare økonomiske besparelser, men også bedre rådgivning.

En investeringsprofil for alle

I PFA Bank kan du vælge mellem forskellige investeringsprofiler, der varierer i antallet af aktier og obligationer. Det betyder selvfølgelig noget for dit afkast og den risiko, du løber, og derfor anbefaler vi, at vi sammen kigger på, hvad der er den bedste løsning for dig.   

    
Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Alle PFA Invest afdelinger har en historik på mere end 3 år og modtager stjerner.

Ovennævnte stjerner er pr. 31. december 2021. Historisk afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast. Læs mere på morningstar.dk

Alternativer dækker over en bred kategori af aktiver.
Det kan bl.a. være unoterede aktier og obligationer, herunder også unoterede aktier og obligationer med en eksponering mod ejendomme.