Rådgivning

Vælg den rådgivning, der passer til dit behov:

Gå på pension

Formuerådgivning

Til dig, der vil optimere din og din families samlede langsigtede opsparing på tværs af pension, bolig og værdipapirer.

Investering

Investeringsrådgivning

Til dig, der har brug for analyse og optimeringsforslag af din nuværende investeringsportefølje.

Hvad er styrken af jeres samlede langsigtede opsparing på tværs af pension, bolig, værdipapirer m.m. og kan I få mere ud af pengene, end I gør i dag? Det er et spørgsmål, de færreste kan svare på.

Med en formuerådgivning får du og din familie et komplet eftersyn af jeres langsigtede opsparing. Vi taler om jeres drømme, både på kort og lang sigt, og sammen lægger vi en plan for, hvordan I bedst investerer jeres formue, så I får mest muligt ud af pengene. Sammen med din rådgiver finder I den investeringsprofil, der passer til dine forventninger til afkast og risiko, og herefter bliver dine penge investeret af nogle af landets dygtigste investeringseksperter.

Opsparing i PFA Bank giver dig en god økonomisk fleksibilitet. Du kan til enhver tid hæve eller skyde flere penge ind, som det passer dig. Samtidig får du glæde af PFA’s størrelse som giver adgang til attraktive investeringsmuligheder og ikke mindst lave omkostninger.

* PFA’s investeringsstrategi er langsigtet. Derfor anbefaler vi, at du har en investeringshorisont på min. 3 år.

I mange år har PFA’s investeringsteam præsteret nogle af branchens bedste afkast. Med investeringsrådgivning har du mulighed for at få analyseret din nuværende investeringsporteføjle af vores eksperter og få et forslag til, hvordan du kan optimere. Vi kigger på din formuesammensætning på tværs af pensions- og frie midler samt evt. holdingselskab, og lægger en investeringsplan ud fra dine ønsker og behov, samt forventninger til afkast og risiko.

Det er enkelt at investere med PFA. Vores investeringsafdelinger er overskuelige og transparente, og så taler vores afkast og omkostninger for sig selv.

Se afdelinger og afkast